Kikerülhetetlen tények, amiket eddig nem tudhattál a helyes kézhigiéniáról

Posted by | szeptember 03, 2015 | Egyéb | No Comments

A fertőtlenítő folyékony szappan egy fázisban csinál mindent. Víz hozzáadásával eltávolítja a koszt kezünkről és egyszerre fertőtlenít is. Ahhoz, hogy ez valóban érjen valamit, a flakonon lévő behatási ideig (ami általában 1 perc) kell vele kezet mosni. Így arra buzdítok mindenkit, vegyen egy stoppert és nézze csak meg mennyi az az 1 perc. Mert biztosan állíthatom nincs ember, aki legalább 1 percig mos kezet. Így az antibakteriális hatás többé – kevésbé érvényesül csak.

 

Másik lehetőségünk kezünk tisztítására, fertőtlenítésére, kicsit alaposabb módszer. Itt sima szappannal mosunk kezet, aminek nincs fertőtlenítő hatása, csak a piszkot, koszt távolítja el kezünkről. Ezután (száraz kézre) használjuk az alkoholos kézfertőtlenítőt, amit alaposan eldörzsölünk a kézen, nehogy kimaradjanak részek. Ha nagyon biztosra akarunk menni, még egyszer megismételhetjük a bedörzsölést, nehogy megússzák a gonosz kis mikrobák. Itt is be kell tartani a behatási időt, ami általában 1 perc.

haende_0

Mind a fertőtlenítő folyékony szappannál, mind az alkoholos kézfertőtlenítőnél figyeljünk, hogy csak jó minőségűt használjunk, olvassuk el az összetevőket.

Ne szárítsa a kezet, ne legyenek benne a bőrben felhalmozódó káros anyagok, amik súlyos allergiát vagy bőrirritációt okozhatnak.

Kiváló minőségű termékeink web áruházunkban megvásárolhatóak :

Decontaman folyékony szappan

Aseptoman alkoholos kézfertőtlenítő

Descoderm alkoholos kézfertőtlenítő

Descoderm alkoholos kézfertőtlenítő Kendő

 

Fertőtlenítés és higiénia egy kézből - kérje ajánlatunkat! Kattintson ide!
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn