Széchenyi 2020
H-1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21. Tel.: +36 (1) 278 0837, +36 30 986 5669 Fax: +36 (1) 278 0838 e-mail: info@drschumacher.hu

Descoton 2% GDA endoszkóp és műszer fertőtlenítőszer

A kórokozókkal fertőzött egészségügyi termékek emberi fertőzések forrásai lehetnek. A biztos fertőtlenítő hatás, a tág hatásspektrum, illetve a jó tisztítóerő ezért alapvető feltétel eszközfertőtlenítő szereink kifejlesztésénél. A nagyfokú felhasználó-barátság azonban ugyanolyan fontos szerepet játszik. Ennek következtében termékeink a lehető legkisebb mértékben tartalmaznak veszélyes anyagokat, így környezetbarátok és anyagkímélőek.
Descoton 2% GDA endoszkóp és műszer fertőtlenítőszer visszahívást kérek

5 liter
(00-135-050)
7.366 Ft
1.473 Ft/egység

Descoton 2% GDA

endoszkóp és műszer fertőtlenítőszerAz eszközöket használat után közvetlenül nyitott álla-potban a munka kész oldatba kell helyezni. Valamennyi fertőtleníteni kívánt felületet és járatot az oldatnak tel-jesen be kell nedvesítenie. A behatási időt követően az eszközöket alaposan el kell mosni és meg kel szárítani. Az oldatot telítettség esetén ki kell cserélni. Cirkulációs eljárások esetén is használható. A zsanérokat Silikonspray-vel vagy Spezial Ölspray-vel ápoljuk.


Utasítás: szennyezett eszközök esetén Instru Plus vagy Desco Cleaner segéd tisztítószert használjunk.
A Desco Cleaner-t csak a Descoton 2% GDA használata előtt alkalmazzuk! Az Instru Plus a Descoton 2% GDA-val együtt is használható!

A munkaoldat legfeljebb 28 napig tartható el. Látható szennyeződés esetén az oldat azonnali cseréje javasolt.

Baktericid (MRSA), levurocid konc. 5 perc
Tuberkolocid (M. terrae) konc. 5 perc
Sporocid konc. 45 perc
Hatékony minden burkos vírus ellen, beleértve HBV/HIV/HCV/BVDV/Vaccinia-/BVDV-vírusokat is
(RKI szerint korlátozottan virucid) Konc. 30 mp.<< vissza