Széchenyi 2020
H-1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21. Tel.: +36 (1) 278 0837, +36 30 986 5669 Fax: +36 (1) 278 0838 e-mail: info@drschumacher.hu

DOMA CLEAN tisztítószerek

DOMA CLEAN tisztítószerek kis és nagy kiszerelésben. Kiváló minőség, széles termékkínálat.
 • A DoMa Ecetes tisztító hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat és zsírlerakódásokat. Használat után a megtisztított felület foltmentesen szárad és csillog.
 • Márvány, mészkő, tűzzománcozott felület tisztítására a tömény szert ne használjuk.
Ár: 495 Ft-tól
részletek / vásárlás

DoMa Greslap tisztító

koncentrátum
 • A Doma Greslap tisztító széles körben alkalmazható, erős zsíroldó hatású speciális tisztítószer. Gépi és kézi felmosáshoz, erősen szennyezett, durván koszolódott, olajos ipari felületekre ajánljuk. Használhatja kezelt és kezeletlen padló­zatok, pl.: beton, műgyanta, kövezetek tisztítására. Gépek, alkatrészek, tisztítására, olajos szennyeződések eltávolítására is alkalmas. Korrodáció gátló anyagot tartalmaz.
Ár: 3.462 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • Hatékonyan tisztítja a szennyezett felületeket. Habzó anyagot nem tartalmaz, ezért gépekben is felhasználható. A szer alkalmas bevonatolt felületek tisztítására is. A gépi alaptisztító készítmény orvosi kézi eszközök, műanyag és üvegeszközök termodezinfekciós tisztításához is alkalmazható. Eszköz-, valamint ágytálmosó berendezésekben is használható.
Ár: 8.545 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • Hatékonyan tisztítja és távolítja el a zsíros, kormos felületekről a szennyeződést. Használható padozatok, csempék, linóleum, kövezetek tisztítására. Alkalmas konyhai, vendéglátó- és sütőipari eszközök, berendezések, sütők, szagelszívók hatékony tisztítására
Ár: 693 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • A DoMa Ipari padozattisztító széles körben alkalmazható, erős zsíroldó hatású speciális tisztítószer. Gépi és kézi felmosáshoz, erősen szennyezett, durván koszolódott, olajos ipari felületekre ajánljuk. Használhatja kezelt és kezeletlen padlózatok, pl.: beton, műgyanta, kövezetek tisztítására. Gépek, alkatrészek, tisztítására, olajos szennyeződések eltávolítására is alkalmas. Korrózió gátló anyagot tartalmaz.
Ár: 3.600 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • A Doma Lefolyótisztító hatékonyan eltávolítja a lefolyókban keletkezett dugulást.
Ár: 574 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • A DOMA Lúgos ipari tisztítószer hatékonyan tisztítja és távolítja el a zsíros, olajos, kormos felületekről a szennyeződést. Használható padozatok, linóleum, csempék, ipari kövezetek, kezelt beton, teremgarázs és magas igénybevételnek, valamint koszolódásnak kitett felületek tisztítására. Ajánljuk ipari tárcsás takarítógépekhez, valamint kézi felmosáshoz is. Korrodáció gátló anyagokat tartalmaz, így a fényezést, alumínium felnit nem károsítja.
 • A szer erősen lúgos, ezért csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben lehet használni. Széleskörűen alkalmazható, erős zsíroldó hatású professzionális tisztító- és mosószer koncentrátum.
Ár: 3.600 Ft-tól
részletek / vásárlás

DoMa Mosogatószer

glicerinnel
 • Konyhai mosogatószer
Ár: 485 Ft-tól
részletek / vásárlás

DoMa Szanitertisztító

szerves savat tartalmaz
 • A DOMA Szanitertisztító hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. WC-k, zuhanyzók, úszómedencék ideális tisztítószere. Minden vizes helyiség szaniterei, valamint műanyag felületei karcmentes tisztítására.
Ár: 505 Ft-tól
részletek / vásárlás

DoMa Viaszos padlóápoló és tisztító

Bútorápoláshoz is ajánlott
 • A DoMa Viaszos padlóápoló és tisztító magas töménysége, és kedvező ára lehetővé teszi, hogy akár mindennap tisztíthassa és ápolhassa padlóját, bútorait, azok élettartamának növelése érdekében. Tisztítja, ápolja, és védi a felületeket minden takarítás és portalanítás alkalmával. Alkalmas laminált padlózatok, hajópadló, parketta, és kőburkolatok kezelésére, tisztítására. Irodai bútorok, továbbá minden bútorlapból, és kezelt felületű fából készült berendezés ápolására, tisztítására ajánljuk! Használatával vékony filmréteget képezhetünk és hosszantartó selyem fényt biztosíthatunk a kezelt felületen.
 • Csiszolt vagy mázas felületű kövezetek, padozatok, továbbá márvány- és gránitfelületek polírozásával magas fényt érhetünk el csúszásmentesen.
Ár: 792 Ft-tól
részletek / vásárlás

DoMa Vízkőoldó

koncentrátum, foszforsavval
 • A Doma Vízkőoldó koncentrátum hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. WC-k, zuhanyzók, úszómedencék ideális tisztítószere. Minden vizes helyiség szaniterei, valamint műanyag felületei karcmentes tisztítására.
Ár: 554 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • Minden vízálló felület napi tisztítószere, az oldatot permetezéssel, vagy lemosó kendővel visszük fel a felületre. Lapburkolatok, PVC-k, linóleum napi kézi felmosáshoz jól, hatékonyan alkalmazható, fényes, tiszta felületet képez.
Ár: 490 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • Üveg és tükörfelületek napi tisztítása.
Ár: 485 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • Az egészségügy, az élelmiszeripar, valamint a vendéglátás területén kéztisztításra.
Ár: 426 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • bőrvédő adalékot tartalmaz
 • A DomaClean folyékony súrolószer a benne lévő természetes ásványi őrleménynek és zsíroldó anyagainak köszönhetően hatékonyan távolítja el a zsíros szennyeződéseket, vízkő és szappanlerakódásokat a műanyag, kerámia, zománc, rozsdamentes acél-, és üvegkerámia felületekről.
Ár: 475 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • A DOMACLEAN WC gél napi használata friss illatot, vízkő mentes, ragyogó felületet és higiénikus tisztaságot biztosít számunkra. Színezőanyagot nem tartalmaz, így a kezelt felületen nem okoz elszíneződést. WC, piszoár, egyéb vízköves felületek tisztítása, vízkő mentesítése, szanitertisztítás.
Ár: 574 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • A DomaClean WC illatosító olaj hatékonyan semlegesíti a WC-k, kórházak ápolási, elfekvő osztályain, valamint idősek otthonában tapasztalható kellemetlen szagokat.
Ár: 1.998 Ft-tól
részletek / vásárlás
 • A Domafresh alkalmas a háztartásban előforduló kemény felületek (csempe, kerámia, kő, linóleum, műanyag stb.) tisztítására, és klór tartalma miatt a WC higiénikus tisztítására, ruhaneműk, textíliák fehérítésére.
 • A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik
Ár: 535 Ft-tól
részletek / vásárlás