Széchenyi 2020
H-1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21. Tel.: +36 (1) 278 0837, +36 30 986 5669 Fax: +36 (1) 278 0838 e-mail: info@drschumacher.hu

Általános tisztitószerek

DOMA CLEAN tisztítószerek kis és nagy kiszerelésben. Kiváló minőség, széles termékkínálat.
  • A DoMa Ecetes tisztító hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat és zsírlerakódásokat. Használat után a megtisztított felület foltmentesen szárad és csillog.
  • Márvány, mészkő, tűzzománcozott felület tisztítására a tömény szert ne használjuk.
Ár: 495 Ft-tól
részletek / vásárlás
  • Minden vízálló felület napi tisztítószere, az oldatot permetezéssel, vagy lemosó kendővel visszük fel a felületre. Lapburkolatok, PVC-k, linóleum napi kézi felmosáshoz jól, hatékonyan alkalmazható, fényes, tiszta felületet képez.
Ár: 490 Ft-tól
részletek / vásárlás
  • A DomaClean folyékony súrolószer a benne lévő természetes ásványi őrleménynek és zsíroldó anyagainak köszönhetően hatékonyan távolítja el a zsíros szennyeződéseket, vízkő és szappanlerakódásokat a műanyag, kerámia, zománc, rozsdamentes acél-, és üvegkerámia felületekről.
Ár: 475 Ft-tól
részletek / vásárlás
  • A Domafresh alkalmas a háztartásban előforduló kemény felületek (csempe, kerámia, kő, linóleum, műanyag stb.) tisztítására, és klór tartalma miatt a WC higiénikus tisztítására, ruhaneműk, textíliák fehérítésére.
  • A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik
Ár: 535 Ft-tól
részletek / vásárlás